Tarieven van makelaars Burgum

De tarieven van makelaars in Burgum verschillen onderling aanzienlijk. Hoewel sommige makelaars met een vaste prijs werken, houden de meeste makelaars in Burgum en omgeving een no cure no pay-constructie met opstartkosten aan. Dat is tevens (landelijk gezien) de gebruikelijke werkwijze. U betaalt een aantal honderd euro aan opstartkosten. Deze kosten zijn voor het opnemen van de woning, fotografie, en plaatsing op huizensites zoals Funda.

Mocht de woning daadwerkelijk verkocht worden, dan ontvangt de makelaar een percentuele beloning van de verkoopprijs (de zogeheten courtage). Feitelijk werken de meeste makelaars zodoende op no cure no pay-basis. Hoe hoog de courtage is, verschilt per makelaar.

Vergelijk tarieven van makelaars in Burgum

Als u van plan bent om uw woning te verkopen in Burgum, dan is het raadzaam om altijd eerst tarieven te vergelijken voordat u besluit via welke makelaar in Burgum u de woning in de verkoop gaat plaatsen. Via Makelaars-Burgum.nl vergelijkt u eenvoudig tarieven van makelaars in Burgum. U beschrijft eenmalig uw woning en voorkeuren, en ontvangt vervolgens gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars. Als gevolg daarvan krijgt u een goed beeld van de tarieven, mogelijkheden en werkwijzes van makelaars in Burgum en omstreken.

Vergelijk direct 4 makelaars in Burgum

Bent u van plan om uw woning in Burgum te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van goede verkoopmakelaars in Burgum.

Wat is uw postcode? (bv. 9250 AA)